WAT GAAN WE OP EEN OCHTEND ALLEMAAL DOEN ?

Naamkaartje

De eerste ochtend dat je komt, krijg je een mooi naamkaartje opgespeld. We zien graag dat je dit kaartje op de VakantieBijbelClub altijd draagt. Iedere ochtend dat je er bent, krijg je er een nieuwe kleur stickertje bij.

Beginnen

Met z’n allen beginnen we ’s ochtends in de grote tent. De juf heet jullie welkom en vertelt wat we gaan doen. We gaan samen zingen en als je het lied nog niet kent, kun je dat meelezen in je clubboekje.
Dan bidden we om de hulp van God en een fijne dag. Weet je hoe dat gaat: bidden? Iedereen vouwt z’n handen in elkaar en doet z’n ogen dicht. De juf spreekt hardop tegen God en we luisteren allemaal stil mee. Als ze ‘Amen’ zegt, doen we de ogen weer open.

Luisteren naar de Bijbelvertelling

Kinderen van groep 5-8 vertrekken nu naar een andere tent. In beide tenten gaan we luisteren naar een verhaal uit de Bijbel. Het gaat onder andere over mensen die kunnen vertellen wie Jezus is, want ze hebben Hem zelf gekend. Luister maar mee!

Aan het werk!

Iemand gaat uitleggen wat jullie gaan maken en hoe jullie dat moeten doen. Jullie krijgen iets te drinken en bij de tafels  gaan we hard aan de slag. Maak er iets moois van!

Einde

Aan het einde van de ochtend komen alle kinderen weer bij elkaar in de grote tent. Misschien zingen we nog een lied. De juf gaat met jullie bidden om God te danken voor deze ochtend. We hopen dat je er de volgende keer weer bent!